неделя, 27 март 2016 г.

Народите на Европа да бъдат заменени от мулати-мюсюлмани е извратеният план на "елита".

   В ход е най-големия геноцид в историята-опит за ликвидация народите на Европа и замяната им с мелези,мулати-мюсюлмани; унищожаване на християнската цивилизация и подмяната й с ислям.
Разбира се няма нищо лошо да си мулат,но да се извършва планирано с цели народи?
  Големите "лидери" на Европа,еврочиновниците и така наречените държавни лидери изрично следват глобалистичните аксиоми на Вашингтон,еврейския „Практически Идеализъм“, и "Планът Калерги"- народите  на Европа да бъдат подменени с продуктите от смесването на расите на добре организираната Ислямска вълна.
Великобритания естествено се измъква от тресавището.Британският премиер в неделя дори се обяви в защита на християнството от тероризма,а по-рано отказа да участва в срамната сделка с Ердоган.
 Калерги в зората на 20 век, заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационално стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.
Бизнеса от Уолстрийт и двата еврейски клана, управляващи САЩ и голямата част от света посредством глобалистичните аксиоми на ционисткия свят се стремят да наложат последната си теза: "Глобализирай и владей",която замества по-старата-"Разделяй и владей".
 С прилагане на еврейско-американската глобализация,Европа се самоубива с извратената и крайна политкоректност и криворазбрана „толерантност“.
Християнските църкви са изолирани оплюти и смазани.Католическата църква е вкарана в безкраен педофилски скандал.Протестантските църкви,някога двигател на Ренесанса в западна и северна Европа,са доведени до обслужване политическата клика. Опитът за сближаване на Руската Православна Църква с Ватикана бе тълкувано като провокация на Путин.
Целия континент е вкаран в демографска криза с изключение на мюсюлманските анклави,а нормалното семейство и естествената сексуалност са почти извън закона в Европа.
Втълпява се на младежите,че да си с хетеросексуални интереси е задръстено и срамно.

  Германия отвори първия бежански център за гейове и лесбийки  в Нюрнберг.
Лондонската полиция набира за охраната на кралското семейство хора от „специални“ социални групи – гейове, лесбийки и транссексуални, писа вестник Daily Mail.
Холандските педофили преди време основаха своя политическа партия,за да задоволяват легално нагона си,писа vesti.bg.
Педофилите искаха и узаконяване на детската порнография. Не подминаха и секса с животни.
По късно дойде информация,че тази гнусна партия е забранена,което означава,че дълго време е била легална.
Целта на всички подобни действия е да не се раждат нормални деца -закърмени със традиционните семейни и християнските ценности,а да се предизвикат и поддържат демографските кризи за да има оправдание да се внасят араби,азиатци и африканци за по-лесно изпълнение на пъкления план.
 Планът Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения и масова миграция. За да може Европа да бъде контролирана от този елит, той иска да превърне хората в една хомогенна смесена порода от черни, бели и азиатци.
Калерги много ясно обяснява това:„Човекът на бъдещето ще бъде метис. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите и на разнообразието от индивидуалности.
Кой е обаче елита,който ще управлява?
 Ето цитат:"Вместо да разруши европейския юдаизъм, Европа, против волята й, подтиква този изискан и образован народ към неговия бъдещ статут като водеща нация чрез изкуствен еволюционен процес. Не е изненадващо, че хората, които са избягали от гетото, ще дадът духовното благородство на Европа. По този начин, чрез състрадателни грижи, предоставяни от Европа, ще бъде създадена нова порода аристократи. Това се случи, когато европейската феодална аристокрация се разби поради еманципацията на евреите",като Калерги визира Френската революция.
  Не е случайно съюзяването на групите на Ротшилд и Рокфелер, срещу кандидат-президента Тръмп. Големите еврейски финансови акули от Уолстрийт не могат да допуснат президент на САЩ да стане човек,който назовава политиките на Вашингтон и двата еврейски клана, управляващи САЩ с истинските им имена и може да отвори очите на европейците,че интервенциите на САЩ доведиха до миграцията и настоява за съдебна отговорност.
Опасно е,че Тръмп призова Германия  да спре да приема бежанци,да затвори границите на Европа и да върне бежанската вълна обратно в Близкия изток.
В интервю за телевизия „Си Би Ес“ той подчертава, че това, което прави германския канцлер Ангела Меркел в полза на мигрантите е „неразумно“ и дори опасно.

Ето и поредния скандален факт за криворазбрана брюкселска толерастия от неделя:
Полицията в Брюксел разгони брутално с водни оръдия хората, протестиращи срещу терористите-ислямисти. Полицаите, които не смеят да припарват до Моленбек, сега проявиха неподозирана решителност, атакувайки християнско траурно шествие  в памет на жертвите на терористични атаки.
Около 400 активисти, крещяли,(а не скандирали,според властите и зависимите медии) религиозни лозунги и използвали пиротехника. Любопитно е,че когато ислямисти са представяни от медиите,се говори умилително за младежи,които отстояват правата си?
Шествието приключило в импровизиран мемориал в памет на жертвите на терористични актове в Брюксел на 22 март.

Принципите на Калерги, са натрапвани от брюкселската върхушка за водещи принципи на Европейския съюз. Убеждението, че народите на Европа трябва да се смесват с араби,африканци и азиатци, за да се унищожи нашата идентичност и да се създаде единна раса от метиси, е в основата на всички политики на ЕС, които защитават ислямската миграция и ислямистките малцинства.
В ход е най-големия геноцид в историята-ликвидацията на европейските народи,унищожаване на християнската цивилизация и подмяната й с исляма.
Европейската наградата „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред  наградени с такава награда са канцлерите Хелмут Кол и Ангела Меркел,Симеон Сакскобургота и Херман Ван Ромпой.
Според първите писмени манифести, издадени между 1923 и 1925 г., в  Плана Калерги се предвижда евреите да дойдат на власт първо в Европа, а  след това в световен мащаб.
Не стана точно така,те първо овладяха САЩ.
Но е необходимо да се намали нормалната популация в Европа.И на помощ дойде криворазбраната толерантност.
 Нормалните семейства са опасни защото възпроизвеждат деца. Хомосексуалните бракове обаче не се възпроизвеждат.И започна великото натрапване на хомокултурата.
В Холандия от 1998 г. на еднополовите двойки е дадено правото на фактическо съжителство, а от 2001 г. Холандия става първата страна в света, която разрешава гей браковете.
Белгия е втората държава, в която се разрешават хомосексуални бракове. В началото на 2013 г., премиерът на страната Елио ди Рупо, критикува протестите във Франция срещу гей браковете и изказа задоволство от модерната си страна, в която от десетилетие е разрешено официалното обвързването между хомосексуални двойки.
В Испания през 2004 г. обаче, след идването на власт на социалистическо правителство започва кампания за легализиране на гей браковете и даване на права за осиновяване на еднополовите двойки. Испания приема закона, даващ равни права на гей двойките, въпреки силната опозиция срещу законопроекта от страна на католическата църква през 2005 г.
През 2010 г.  първата еднополова двойка жени в Португалия. Осиновяването на деца от хомосексуални съпрузи, обаче остава забранено.Засега.
 Френския Сенат, след гласуване в Националното събрание на Франция узакони гейбраковете и осиновяването на деца в семейства от един и същ пол в страната.
След 1993 г. в Норвегия се дава възможност на хомосексуалните да живеят в граждански съюз, но им се отказва правото на църковен брак или да бъдат осиновители. През 2004 г. закона за гей браковете е отхвърлен, но пет години по-късно Норвегия става шестата държава в света, в която „различните“ могат да сключат брак.
През 2009 г. и в Швеция са разрешени гей браковете. Пет месеца по-късно, Шведската Лутеранска църква одобрява извършването на брачна церемония за еднополовите двойки в църквите. Така Швеция, която бе сред първите страни, разрешили на еднополовите двойки да осиновяват деца, се превърна и в първата държава в света, позволяваща на хомосексуалистите да сключват брак в църква.
  За да може населението на Европа да  се управлява от бизнеса от Уолстрийт и двата еврейски клана, управляващи САЩ и голямата част от света, стремежът е то да се превърне от суверенни народи със собствена история,национално съзнание,култура и традиции в расово еднородни групи от мелези, получени при пълно смесване на расите. Не стига само намаляване на европейските деца,трябва и внос на араби,африканци и азиатци.
Създадената специално за тази цел бежанска вълна им решава перфектно въпроса.
За по-сигурно включиха и новоосманския ислямист Ердоган ще го контролира.
В американските медии вече е въведен терминът “Nationbuilding”,което означава изкуствено създаване националност.
 И ние си имаме родна ПанЕвропа България, с президент  Гергана Паси, бивша заместничката във Външно министерство и съпруга на плачещият от умиление за НАТО, горд собственик на Трабант- Соломон Паси.

Малко мерки биха могли да защитят все по-ясно нарастващото подозрение, че ЕС е един провален експеримент, и че мюсюлманското предизвикателство, пред което са изправени много европейски правителства, ще бъде гибелно за техния Съюз,пише  в. „Джерусалем пост“.
В исторически план Европа и ислямът са били в конфликт с прекъсвания от VIII в., когато мюсюлманските армии завладяват Испания и след това нахлуват във Франция през Пиринеите, преди да дебаркират в Италия и да достигнат Рим. Последвалото мюсюлманско управление – от Барселона до Сицилия, може да бъде омаловажавано от днешните европейци християни, но за някои мюсюлмани това е ярък и насочващ спомен. По подобен начин османските завоевания в другия край на Европа оставят травмиращи спомени в Гърция, България, Сърбия и Унгария.
Сега това наследство на дисхармония се завръща на преден план.
За разлика от предишните мюсюлмански прониквания в Европа, които идват след военни завоевания, сегашното присъствие следва като цяло мирна имиграция, чиито причини и резултати върнаха в умовете не средновековните битки на Европа с мюсюлманите, а упадъкът и рухването на древния Рим.
Пак евреите ни припомнят  Едуард Гибън и неговият „Упадъкът и рухването на Римската империя“:Броят на римляните в неговата армия постоянно намалява; средната класа е облагана с непосилни данъци, за да бъде финансирани грандиозни обществени сгради; градове, които са били социалният гръбнак на империята, се сриват под тежестта на чуждите миграции; хедонистичен елит все повече отбягва политиката; и вярващите в нова религия застрашават социалния, политически и културен ред.
Голяма част от това се случва в Европа, постепенно, но неотклонно, през последните десетилетия.
Като древен Рим Европа разтвори вратите си за една онеправдана работна сила, която доведе със себе си триумфиращи фанатици на вярата, докато самите европейци имат по-малко деца, работят по-малко часове, плащат големи данъци за грандиозни обществени проекти и изискват от своите граждани все по-малко военна служба.
Пропускливите граници на Европа и нейната уязвима валута сега са подозирани от растящ брой от нейните жители като част от синдрома на политическа слабост и самоналожена уязвимост.
Всичко това е работело, а вече и гноило, много преди метежите от това десетилетие в Близкия изток. Сега, когато бежанците от арабските граждански войни преплуват на орди до нейните брегове, изглежда, че Европа е изправена пред нещо, което е спряло със смъртта на Рим и нападението на исляма.
Докато този вид историческа перспектива не бъде разгледана в самия Брюксел, който току-що беше взет на прицел, Европа ще бъде в отбрана, завоеванията на нейните врагове ще се трупат и техните християнски жертви ще растат все повече изнервени и несигурни.

Да се вслушаме и в съветите на добронамерения,може би донякъде Амотц Аса-Ел, във в. „Джерусалем пост“:  Какво трябва да направи Европа?
(със съкращения,като пропускам съветите за отказ от еврото)

Първото нещо, което Европа трябва да направи, е да определи врага.
 Врагът е ислямският фундаментализъм, идеологията, която храни терористите и потапя Европа в кръв.(Разбира се авторът не споменава кой и с какво предизвика последните му прояви след Афганистан,Ирак,Либия,
Сирия и другите безчинства)
Втората цел трябва да бъде възстановяване на политическата жизненост, която ЕС повреди несъзнателно.
За да се води война, пред каквато е изправена Европа, трябва възстановяване на политическата отговорност и влияние, и това може да бъде постигнато само от правителства, които облагат директно с данъци и харчат независимо.
Това ще бъде тежка операция, но ще възстанови разбирането, че всички европейци – както граждани, така и правителства – се връщат към състоянието на самопомощ.
В същото време налице трябва да е основно променено отношение към сигурността и преразпределяне на ресурсите.
Процесът вече започна във Франция и Великобритания, където бюджетите на армията, полицията и специалните служби бяха повишени през последните месеци, след като години наред имаше орязвания на тези разходи. Все още, както целият свят видя тази седмица, административната апатия и летаргия остават основен проблем на европейската сигурност.
Предотвратяването на вноса на оръжия и експлозиви изисква не само инсталирането на повече детектори за метал, каквито определено липсват в Белгия. Необходими са хиляди детективи, внимателно разглеждащи какво откриват хилядите камери, докато цивилни агенти патрулират по потенциалните трасета на потенциални нарушители.
Набавянето и разгръщането на всичко това ще коства цяло състояние, но това е, което Европа трябва да направи, за да победи ислямисткия враг, срещу когото е изправена. Това също така ще доведе до натрапчивост, при която ще се правят компромиси с човешките свободи, което отдавна е разбрано в САЩ, да не споменаваме Израел.
Европа ще трябва да отстъпи от утопията си за отворени граници.
Сринатите стени на Европа вече са изградени наново, също поради натиска отдолу, в Унгария, Австрия и България, докато граничният контрол се подновява между Дания и Швеция. Британското предупреждение да не се пътува до Брюксел от миналата седмица също е форма на възстановяване на вътрешните европейски граници. През идните години ще има още такива неща, дори и ако Великобритания не гласува да напусне ЕС на референдума за това през юни.
Възстановяването на границите е само началото на по-широка промяна в начина на мислене, за което ще настояват все повече и повече европейци и техните лидери ще трябва да го извършат, ако искат да оцелеят политически. Тези усилия трябва да бъдат насочени и навътре, и навън.
Навътре Европа ще трябва да каже на своите хора, че тя е във война и те доброволно трябва да се включат. Това ще означава разширяване на наборната служба за силите за сигурност, създаване на доброволни организации за гражданска охрана, които ще помагат за опазване на обществени места, а също и убеждаването на младите двойки да имат повече деца, защото демографската криза на християнска Европа води до вида социална дегенерация, който унищожи древния Рим.
Навън Европа ще трябва да влезе в кварталите, умовете и сърцата на своите мюсюлмански имигранти и да се бори там за своите убеждения, както физически, така и чрез установяване на враговете си и третирането им като такива - и образователно, чрез насаждане на своите идеи и убеждения.
Това е, което нейният ислямистки враг прави ден след ден, година след година, докато Европа отваря своите граници, разводнява валутата си, прави компромиси с работата си и има все по-малко деца.
Ако няма възстановяване на чувството за обществена цел, политически авторитет, лична отговорност и социална жизненост - християнска Европа може да бъде обречена.Източници:
Уикипедия, свободната енциклопедия;
ПанЕвропа България;
Pan-Europa, 1923.
Ричард Куденхов-Калерги:
Europa erwacht!, 1923.
Euronews live TV
Praktischer Idealismus, 1925.
Kampf um Paneuropa, 1925—1928.
Held oder Heiliger, 1927.
Los vom Materialismus, 1931.
Totaler Mensch - Totaler Staat, 1937.
Die Europäische Nation, 1953.
Ein Leben für Europa, 1966.
Weltmacht Europa, 1971.
ANONYMOUS БУЛГАРИЯ;
OFFNEWS ;
Европейски съвет:
Биография на Херман ван Ромпой;
в. „Джерусалем пост“;
Амотц Аса-Ел;

Декларация за поверителност


„Бисквитката“ DART на DoubleClick се използва от Google в рекламите, показвани в уебсайтовете показващите реклами от AdSense или участващите в одобрени от Google рекламни мрежи.
Когато гледате дадена реклама или кликнете върху нея, възможно е в браузъра Ви, да бъде поставена „бисквитка“.
Събраните данни от тези „бисквитки“ се използват за подпомагане на по-доброто показване и управление на рекламите в сайта или сайтовете на издателя, както и в цялата мрежа.
Доставчиците – трети страни, включително Google, използват „бисквитки“, за да показват реклами въз основа на предишните посещения на потребителите в уебсайта.
Използването на „бисквитката“ DART позволява на Google и нейните партньори да показват реклами на потребителите въз основа на посещенията им на Вашите и/или на други сайтове в интернет.
Потребителите могат да откажат използването на „бисквитката“ DART, като посетят страницата за отказване на рекламирането.


=
Съдържанието на този сайт може да се използва при условията на Криейтив Комънс.

За контакти: yphalachev@gmail.com


Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение.
Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.

Follow by Email

П.А.*-политически анекдот.
Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение. Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.